Om oss


KALK Spa & Gym / tidigare Victora Park Spa

KALK Spa & Gym är öppet för externa gäster över 18 år. Ett spa som är det enda i sitt slag. 

Vi välkomnar dig och dina vänner på en fantastisk spadag vid Kalkbrottet på Limhamn. Kom och njut en dag med dina vänner, kom själv och bli en i gänget, ha ett event eller var med på vår AW. 

Vi tar inte in möhippor el. liknanade festligheter då detta är och ska förbli ett spa för dem som söker välbefinnanade, lugn och ro. 

Vi har serveringtillstånd, mat och annan dryck och varför inte bubbla i jacuzzin med ett glas bubblor, njut lite mat i vår bistro och passa på att få dig en skön behandling. Kom och joina oss på detta härliga spa med alla underbara faciliteter.

Serveringen erbjuder allt från bakad potatis och wraps till sallaer men även en stor härlig deli-bricka som vi döpt till Kalks egen bricka så du går inte hungrig härifrån. Vill du bara snacka lite och ta en kaffe eller ett glas vin så går det utmärkt det också. Vi uppskattar sällskap och är här för dig.


Våra massörer är kända för sina svenska klassiska massager och är välbesökta. Varför inte prova vår populära Kalk massage där du först får en skrubb över hela kroppen för att ta bort döda hudceller och sedan en härlig massage med väldoftande olja som doftar svagt av vit choklad som avslutning. 

Välkommen in i värmen till oss på Kalk spa & Gym. 


Supervänlig Personal


Glädje, entusiasm och vänlighet är vad du möter hos oss. Vi vill du ska njuta och välkomnar dig hit. Till Malmös mest exklusiva plats för ett möte i spa världens tecken. Lugn, ro, välbefinnande och njutningsbart. Kommer du hit vet vi att du kommit för du njuter av att ge dig själv en välförtjänt stund av välbefinnande och vi ser till at du får det. 


Du får badrock, tofflor och handduk så det enda du behöver är badkläder och i vår reception hittar du även de krämer som används i behandlingarna.